Verbouwen

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Met 40 jaar ervaring in het verbouwen van vastgoed en bedrijfspanden in Amsterdam is D&S de aangewezen partij voor elke verbouwing. Kwalitatief goed, snel, veilig en betrouwbaar. Gegarandeerd.

Verbouwen

Bij een verbouwing is het belangrijk dat je een partij in de arm neemt die het klappen van de zweep kent, zodat je erop kunt vertrouwen dat de werkzaamheden goed en snel uitgevoerd worden. Vaak duren projecten tot wel vier keer langer dan gepland.

D&S probeert dit zo veel mogelijk te voorkomen door op voorhand een realistische planning en duidelijke afspraken te maken. Zowel met onze opdrachtgevers als met onze leveranciers en eventuele onderaannemers. Want verrassingen achteraf, daar houdt niemand van!

Meer Informatie?

Heb je advies nodig over een verbouwing? Zoek je een partij die je ontzorgt en duidelijk communiceert? Wij staan voor je klaar. Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, 06.30-16.00 uur)


D&S laat al haar projecten driemaal per jaar op veiligheid controleren door ABOMA KEBOMA. Al onze medewerkers hebben met succes verschillende cursussen op dit gebied gevolgd. 
D&S kan aan ieder pand brandwerende voorzieningen aanbrengen, zodat het pand aan alle eisen voldoet. Tevens organiseren wij regelmatig themabijeenkomsten waarin wij voorlichting geven over brandveiligheid.
D&S kan in het geval van brand direct bouwkundige maatregelen treffen. De door brand en bluswater aangetaste onderdelen worden verwijderd en afgevoerd. Vervolgens herstellen wij de stroomvoorziening maken wij het geheel wind- en waterdicht.

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur