Onderhoud & Renovatie

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Van klein onderhoud tot grote renovatieprojecten ben je bij D&S aan het juiste adres. Als het vastgoed tijdens de renovatie in gebruik moet blijven werken wij uiteraard met respect voor de gebruikers van het pand en de omgeving.

Onderhoud

Goed onderhoud is erg belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit van vastgoed. Met goed onderhoud bespaar je op lange termijn op de kosten voor renovatie of verbouwing van een pand. D&S heeft de juiste middelen en kennis in huis om alle soorten vastgoed zo efficiënt mogelijk te onderhouden.

Onderhoudscontracten

D&S heeft een groot aantal onderhoudscontracten met verschillende opdrachtgevers, waaronder:

  • Kantoren
  • Winkels
  • Scholen
  • Stadsdelen

Onze onderhoudscontracten zijn er in allerlei soorten en maten. Van eenvoudige tariefafspraken tot meerjarige onderhoudscontracten waarbij zowel tarieven, planningen en vaste aanneemsommen opgenomen zijn.

Renovatie

Renovatie en restauratie van alle typen vastgoed is het specialisme van D&S. Wij renoveren en restaureren met respect voor de historie en de details van het pand, maar ook met oog voor milieu én binnen het budget. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen of voegwerk, om dak(goot)werkzaamheden of schilderwerk, wij staan erom bekend dat wij onze opdrachtgevers ontzorgen en écht met ze meedenken. En omdat wij vooraf realistische plannen maken, komen zij nooit voor verrassingen te staan.
 

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het beheer en onderhoud van je vastgoed? Of wil je weten hoe D&S je kan helpen bij de eerstvolgende renovatie? Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, vrij. 06.30-16.00 uur). Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

D&S verzorgt voor vaste klanten ook een storingsdienst. Deze lijn is dag en nacht bereikbaar, ook buiten de vakantieperiodes. Via deze storingsdienst worden spoedeisende bouwkundige en installatiewerkzaamheden uitgevoerd, geregeld of gecoördineerd. 
D&S is gespecialiseerd in duurzame houtrotrenovatie. Wij kunnen kleine reparaties uitvoeren met 2 componentenpasta. Voor grotere reparaties gebruiken wij houtdelen in combinatie met de reparatiepasta. 

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur