En meer...

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

D&S kan meer voor u betekenen dan alleen het bekende 'stenen stapelen'! Uiteraard richten wij ons voornamelijk op 'Verbouwen', 'Renoveren', 'Restaureren' en 'Onderhouden'; maar wij willen en kunnen meer voor u betekenen! In onze digitale nieuwsbrieven hebben wij enkele malen melding gemaakt van de diensten die wij u kunnen bieden die minder vanzelfsprekend zijn voor een aannemingsbedrijf. Wellicht goed om deze extra diensten nog eens voor u op een rijtje te zetten:
 

 1. 1. Conditiemeting van uw pand(en)

  D&S heeft jarenlange ervaring bij het opstellen van MJOP's (Meer Jaren Onderhouds Planningen). Tevens is er kennis opgedaan van het maken van deze onderhoudsplanningen aan de hand van de NEN 2767; Conditiemetingen van gebouwen. Veel klanten blijken zeer tevreden met een totaal-opname van hun gebouwen en de praktische adviezen die wij daarbij geven.

 2. 2. Advies over duurzaamheid, energiebesparing, isolatie etc.

  D&S is reeds enkele jaren Meer Met Minder - aanbieder, zie www.meermetminder.nl en energielabeling. Daarnaast heeft D&S inmiddels veel ervaring op het gebied van 'Duurzaam Verbouwen'. Niet alleen met betrekking tot het ontwerpen, het maken van het plan, maar ook als uitvoerende partij en zelfs ook als gebruiker. Zowel één van de privé woningen als ook het bedrijfspand van D&S zijn uitermate duurzaam verbouwd. U kunt uw voordeel doen met deze ervaringen!

 3. 3. Indien gewenst kan D&S u een 'totaalpakket' bieden m.b.t. uw verbouwingsplannen, installatieadvies, esthetisch advies of constructief advies

  Regelmatig vragen onze klanten ons ook te zorgen voor de Bouwvergunningen, constructieve berekeningen en adviezen etc. Wij hebben nimmer de bedoeling om op de stoel van de architect of andere adviseurs te gaan zitten, maar het aanbieden van een 'totaalpakket' blijkt al meerdere malen zeer goed te zijn bevallen bij enkele van onze opdrachtgevers.

 4. 4. Vrijblijvende kostenraming, haalbaarheidsonderzoek

  Indien u zich afvraagt wat uw ideeën zullen gaan kosten en of dit financieel haalbaar is (kosten/batenanalyse), dan kunnen wij geheel vrijblijvend een raming, begroting of uiteraard ook een offerte voor u maken. Hierbij ontbreken onze adviezen, aanwijzingen en eventuele alternatieven zeker niet.

   
 5. 5. Tekenwerk, uitwerking detailleringen en dergelijke met AutoCad en ArchiCad

  D&S beschikt over enkele medewerkers die (zeer) vaardig zijn met de bekende software om digitaal tekenwerk voor u te verzorgen. Daarnaast beschikken wij over de benodigde 'Repro-apparatuur', zoals een A0-printer, A0-scanner en een snij- en vouwmachine. 3D-tekenwerk (BIM) met behulp van Revit is ook mogelijk.

 6. 6. Kadaster onderzoek

  Indien u nader onderzoek wenst naar de status van uw pand(en) en wilt weten welke tekeningen er bestaan van uw panden, dan kunnen wij dat voor u uitzoeken. Ook de mogelijkheden (m.b.t. verbouwingen, uitbreidingen, etc.) die daar uit voortkomen, kunnen wij voor u in kaart brengen.

   
 7. 7. Opsporen gebreken en oorzaken van schades en het daarbij geven van praktische adviezen m.b.t. de oplossingen

  Wij beschikken over een aantal apparaten die schades en gebreken goed in beeld kunnen brengen, zoals een materiaal-vochtmeter, detectieapparatuur, een LUX (licht)meter, een dB (geluid)meter, luchtverplaatsingsmeter, een RV (relatieve luchtvochtigheids) meter, een ventilatiemeter/ CO2 indicator, een infrarood vochtmeter en een endoscoop. Met deze apparatuur zijn daadwerkelijke oorzaken van gebreken en schades beter te vinden. Daarmee zijn de oplossingen meestal ook doeltreffender.

 8. 8. Advies m.b.t. het (nieuwe) bouwbesluit

  Het nieuwe bouwbesluit geeft nogal eens onduidelijkheid, maar het is wel de eerst van toepassing zijnde eis met betrekking tot uw vastgoed. Twee medewerkers van D&S volgden recent de 2-daagse cursus over het nieuwe bouwbesluit. Hiermee zijn wij geen 'deskundige' op dit gebied, maar wij kunnen u wel de richting wijzen.

   
 9. 9. Wet Private Kwaliteitsborging

  In opdracht van de Gemeente A’dam wordt de verbouwing van een voormalige brandweerkazerne, als proefproject voor de in 2021 aanstaande private kwaliteitsborging uitgevoerd. D&S kan u hiermee als ervaringsdeskundige dan ook adviseren!

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

 • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
 • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur