Duurzaam bouwen

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu. D&S heeft veel ervaring met het duurzaam en energiezuinig bouwen van woningen en bedrijfspanden. Daarbij houden wij onze bouwmaterialen en bouwtechnieken zo groen mogelijk en gaan wij innovatief te werk. Daarmee dragen wij bij aan het terugdringen van fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot. Én aan een vollere portemonnee. Want door een pand energieneutraal te bouwen bespaar je op lange termijn 45% aan energiekosten!

Meer met minder

De medewerkers van D&S hebben de cursus Meer Met Minder gevolgd. Meer Met Minder is een nationaal programma voor energiebesparing in de bestaande voorraad gebouwen. Het Meer Met Minder-programma heeft tot doel om in de periode 2008-2020 het energieverbruik in minimaal 2,4 miljoen bestaande woningen en andere gebouwen met 30% te verminderen.

 

Duurzaam verbouwen

Als opdrachtgevers van D&S gaan verbouwen, renoveren of restaureren adviseren wij ze graag over duurzame en energiezuinige alternatieven. Zo kunnen we het project laten fotograferen met een infrarood warmtecamera, waardoor de niet of slecht geïsoleerde delen van een pand zichtbaar worden. Vervolgens kunnen wij adviseren over de te nemen maatregelen, van het vervangen van de ramen door HR++ of HR++ + glas, het aanbrengen van verschillende milieuvriendelijke isolatiepakketten tot het vervangen van de verschillende installaties. Daarnaast kunnen wij adviseren over zonnepanelen en zonnecollectoren. En niet te vergeten: over de verschillende subsidieregelingen.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar de duurzame mogelijkheden voor jouw bedrijf of project? Wij adviseren je graag! Vul ons contactformulier in, of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do,06.30-17.00, vrij. 06.30-16.00 uur)

Stikstof

Wilt u als opdrachtgever stikstof compenseren tijdens uw verbouwing? Weet dan dat D&S een energieneutrale huisvesting heeft (energielabel A++++) nagenoeg alle mobiliteit elektrisch is en wij de benodigde energie daarvoor zelf opwekken!

D&S verbouwt een woonhuis in Castricum: van energielabel E naar A+! Onlangs zijn zo’n 55 relaties van D&S er op werkbezoek geweest. Lees hier meer over dit bijzondere project.
Een betere wereld begint bij jezelf. Daarom is D&S zelf ook zo duurzaam mogelijk. Dat zie je terug in ons mobiliteitsbeleid, ons bedrijfspand en onze processen. En omdat wij onze CO2-uitstoot met 35% hebben verminderd hebben wij ‘Lean and Green Award’ behaald. Lees meer over duurzaam D&S.

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur