MVO

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

MVO in de Bouw

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid staan bij D&S centraal. Niet alleen omdat onze opdrachtgevers dat steeds vaker vragen, maar vooral omdat het goed is voor mens en planeet. Als bedrijf en werkgever vinden we namelijk dat we de verantwoordelijkheid hebben om bedachtzamer om te gaan met ons milieu.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu. D&S heeft veel ervaring met het duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen van woningen en bedrijfspanden. Daarbij houden wij onze bouwmaterialen en bouwtechnieken zo groen mogelijk en gaan wij innovatief te werk. Daarmee dragen wij bij aan het terugdringen van fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot. Én aan een vollere portemonnee. Want door een pand energieneutraal te (ver)bouwen bespaar je op lange termijn 45% aan energiekosten!
D&S is partner van Meer met Minder Energie en was betrokken bij de technische ontwikkeling van Infinity Repair. Infinity Repair is een zeer duurzaam concept waarbij houten kozijnen worden gerepareerd en gerenoveerd door middel van deelvervanging met Accoya hout, het enige bouwmateriaal met een Cradle to Cradle Gold certificaat.

 

                 

 

Duurzaam D&S

Een betere wereld begint bij jezelf. Daarom is D&S zelf ook zo duurzaam mogelijk. Ons mobiliteitsbeleid is gericht op het terugdringen van gebruik van auto's
en vervuilende brandstoffen. Wij stimuleren onder onze medewerkers het gebruik van alternatieve brandstoffen (elektrisch rijden), fietsen en openbaar vervoer. Ook proberen we het woon-werkverkeer en het werk-werkverkeer zo veel mogelijk terug te dringen. Daarnaast heeft ons bedrijfspand een luchtwarmtepomp. Wij hebben geen dus gasaansluiting meer nodig, waardoor het pand energie-neutraal is en daarmee een energielabel A++++ heeft gekregen. 

D&S heeft ook een CO2-Footprint laten maken. Naar aanleiding daarvan scheiden we afval meer en beter (papier, hout, plastic, chemisch afval worden apart aangeboden), dringen wij onze afvalproductie terug en verbruiken wij minder papier, onder meer door een verbeterde automatisering.

En omdat het ons gelukt is onze CO2-uitstoot met 35% te verminderen hebben wij een ‘Lean and Green Award’ behaald.

MVO

De medewerkers van D&S zijn daarnaast betrokken bij veel maatschappelijke organisaties. De directie actief in meerdere besturen. Jaarlijks schenkt D&S geldbedragen aan meerdere goede doelen. Ook voeren we een sociaal personeelsbeleid, waarin medewerkers veel cursussen en opleidingen kunnen volgen, en veel mogelijkheden hebben om door te groeien binnen de organisatie.

 

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur