Kwaliteit en vakmanschap

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21
 

Alle medewerkers van D&S hebben dezelfde doelen: duidelijk communiceren, onze opdrachtgevers ontzorgen en overlast voorkomen. Daarnaast is de organisatie eenvoudig gestructureerd. Zo hebben onze opdrachtgevers altijd één contactpersoon, die ervoor zorgt dat de voorbereiding, uitvoering, administratieve begeleiding en nazorg van elk project van een leien dakje gaat.

Ons personeel

D&S zorgt goed voor het personeel. Daarom is een dienstverband van meer dan 25 jaar geen uitzondering. Ook vinden wij het belangrijk dat ons mensen goed geschoold zijn, en blijven. Naast basiskennis bieden wij hen dus verschillende cursussen aan, onder andere op het gebied van veiligheid, bouwkunde, regelgeving, bouwbesluiten en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Daarmee zijn onze opdrachtgevers niet alleen verzekerd van vertrouwde gezichten, maar ook van constante kwaliteit en vakmanschap.

 

Werken bij D&S

Wij staan altijd open voor enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Wij nodigen je dan ook van harte uit om te solliciteren op de openstaande vacatures. 

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur