Eigen ontwikkeling

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Eigen Ontwikkeling

D&S ontwikkelt ook eigen projecten. Zo ontwikkelen wij in Alkmaar een rijksmonument uit 1540, tot 2 appartementen en een winkel/bedrijfsruimte. De winkel wordt 75 m2. Op de eerste verdieping komt een appartement van 65 m2 met een eigen tuin en op de tweede verdieping een appartement van 65 m2 met een
eigen dakterras.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit project? Of over duurzaam (ver)bouwen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, vrijdag 06.30-16.00 uur)

Innovatief en duurzaam

Het pand is oud, maar D&S werkt in dit project met de modernste bouwmethoden. Zo is het pand in BIM (3D digitaal) getekend. Daarnaast realiseren wij deze restauratie zo veel mogelijk volgens de principes van de ‘circulaire economie’. Wij verwerken dus zo veel mogelijk hergebruikte materialen. Het pand wordt daarnaast zo duurzaam als mogelijk. Zo wordt het pand bijvoorbeeld zo optimaal mogelijk thermisch geïsoleerd, gaan de gebruikers zelf stroom opwekken, en zal het pand worden verwarmd met aardwarmte.

Dick Singerling is directeur bij een bouwonderneming en hij houdt van monumenten. Meestal werkt hij in opdracht van klanten, maar soms koopt hij zelf een monumentaal pand waar niemand aan durft te beginnen. Omdat hij het belangrijk vindt om te laten zien wat er allemaal mogelijk is, zeker op het gebied van duurzaamheid. Lees het volledig bericht.
Erfgoed Alkmaar schrijft in haar nieuwsbrief nogmaals over het pand aan de Mient 27, een eigentijdse en duurzame aanpak van een rijksmonument. Lees het volledig bericht. 
Omdat het een rijksmonument is waren wij bij dit project verplicht een bouwhistorisch onderzoek uit te laten voeren. Geen straf, want dit onderzoek leverde interessante informatie op over de historie van het pand. Hier hebben wij bij onze plannen rekening mee gehouden én de bouwmethode op gebaseerd. Bekijk hier het bouwhistorisch rapport. 

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur