D&S herstelt brandschade aan het Spui in Amsterdam

D&S herstelt brandschade aan het Spui in Amsterdam

Door selma op za, 11/04/2017 - 18:04 with 0 comment

Na een brand is het van grootste belang dat er zo snel mogelijk wordt gestart met de herstelwerkzaamheden. Naast dat het bouwkundig noodzakelijk is om de aangetaste onderdelen te verwijderen en vervangen, is het ook belangrijk voor de getroffen ondernemer om zo snel mogelijk de productie weer op gang te krijgen. 

Snel Handelen
Het gebouw op het Spui werd getroffen door een grote brand. Kort daarna was Derksen en Singerling op de locatie om de schade in kaart te brengen en de herbouw te organiseren. Daarna hebben we direct bouwkundige noodmaatregelen getroffen en de door brand en bluswater aangetaste onderdelen verwijderd en afgevoerd. De stroomvoorziening werd hersteld en het geheel werd tijdelijk wind- en waterdicht gemaakt. 

Voorkomen is beter dan genezen
Brandveiligheid is een belangrijk thema binnen de bouw, binnen alle aspecten van het bouwproces. Voor het (ver)bouwen van vastgoed moeten er maatregelen getroffen worden om gevaarlijke situaties bij brand te beperken. Daarnaast is het van belang dat de installaties voldoen aan alle brandwerende eisen en ook na oplevering is onderhoud van de installaties van groot belang. 

Wilt u meer weten over het aanleggen en onderhouden van brandwerende voorzieningen voor uw bedrijf?  Vul ons contactformulier in, of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, vrij. 06.30-16.00 uur). 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur