Derksen en Singerling Nostalgie

Derksen en Singerling Nostalgie

Door selma op vr, 11/11/2016 - 10:34 with 0 comment

De exacte oprichtingsdatum is niet geheel bekend, maar ons bedrijf is medio 1979 ontstaan na de opheffing van het Bouw- en Aannemingsbedrijf Z.Deenik & Zoon. De heer C.Singerling nam samen met de heer M. Derksen het initiatief om het bedrijf op te richten. Een groot aantal personeelsleden van zowel Deenik B.V. als Bouwbedrijf M.L.M.Derksen & zn B.V. kwamen bij elkaar aan tafel en starten de nog steeds in het bedrijf geldende filosofie: "Alle aandacht voor de klant én voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding!"

Vanuit het woonhuis aan de Kardinaal de Jongstraat in Amstelveen werd kantoor gehouden. Het souterrain op de Jasper Leijnsestraat werd als werkplaats ingericht en "de grote stap" werd gezet. De cultuurverschillen vanuit twee verschillende bedrijven smelten geleidelijk samen en er werd al gauw gebruik gemaakt van een grotere werkplaats aan de Baarsjesweg.

In de loop van de jaren werden diverse bedrijven overgenomen en veranderen de kantoor en de werkplaatslocatie. Het aantal medewerk(st)ers bleef groeien, maar de vaste kernen bleven trouw en verlieten meestal het bedrijf als er sprake was van VUT of Pensioen.

De filosofie "Aandacht voor de klant en de beste prijs-kwaliteitsverhouding" is tot op de dag van vandaag nog steeds een juiste gebleken. In zowel hoge als lage conjuncturen willen klanten dat de werkzaamheden goed georganiseerd worden, met een goede, passende kwaliteit. Concessies aan kwaliteit of aan de daarvoor benodigde werkorganisatie, worden niet gauw gedaan. Dat valt zeker in magere tijden niet mee, maar blijkt desalniettemin telkens een goede keuze.

Dit kan alleen met vertrouwen en inzet van de grote groep trouwe medewerk(st)ers, leveranciers en onderaannemers. Ik dank u daarvoor bijzonder!

Zeker niet in de laatste plaats danken wij onze klanten. Als er één kenmerk is voor Derksen & Singerling dan is het wel de grote groep klanten, opdrachtgevers en relaties die ons bedrijf in lengte van zéér veel jaren trouw zijn gebleven en onze gezamenlijke inspanningen hebben gewaardeerd! Zelfs al veranderden relaties van werkomgeving, dan werd D&S vaak nog weer opgezocht.

Namens alle medewerk(st)ers van Derksen & Singerling B.V.,
dank ik u daarvoor heel hartelijk!

Dick Singerling

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur