Verbouwen

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Met ruim 35 jaar ervaring in het verbouwen van vastgoed en bedrijfspanden in Amsterdam zijn wij de aangewezen partij voor uw verbouwing!
 

Verbouwen

Als u wil gaan verbouwen is het belangrijk dat u een partij in de arm neemt die het klappen van de zweep kent. Zo weet u dat de werkzaamheden goed en snel uitgevoerd worden. Het laatste is vaak toch een angst bij opdrachtgevers. Vaak duren projecten tot wel 4 maal langer dan gepland. Wij proberen dit te voorkomen door op voorhand goede afspraken te maken. Zowel met u als met onze leveranciers en eventuele onderaannemers. Want verrassingen achteraf, daar houdt niemand van! 

Meer Informatie?

Heeft u advies nodig over een verbouwing? Of heeft u een vraag over vergunningen? Wij adviseren u graag! Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, 06.30-16.00 uur)


Wij laten al onze projecten drie maal per jaar op veiligheid controleren door ABOMA KEBOMA. Tevens hebben alle leidinggevenden bij D&S met succes de cursus VOL CVA afgerond. Onze andere medewerkers hebben de cursus Basis-VCA gevolgd.  
Het nieuwe bouwbesluit geeft nogal eens onduidelijkheid, maar het is wel de eerst van toepassing zijnde eis met betrekking tot uw vastgoed. Twee medewerkers van D&S volgden recent de 2-daagse cursus over het nieuwe bouwbesluit. Hiermee zijn wij geen 'deskundige' op dit gebied, maar wij kunnen u wel de richting wijzen.
Wij kunnen aan uw vastgoed alle brandwerende voorzieningen aanbrengen zodat uw project voldoet aan alle brandwerende eisen. Tevens organiseren wij themabijeenkomsten waarin wij voorlichting geven over brandveiligeid.
D&S kan in het geval van brand direct bouwkundige maatregelen treffen. De door brand en bluswater aangetaste onderdelen worden verwijderd en afgevoerd. Vervolgens herstellen wij de stroomvoorziening maken wij het geheel wind- en waterdicht. Bekijk de video

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur