Renovatie en onderhoud

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Onderhoud en renovatie van vastgoed. Van klein onderhoud tot grote renovatie-projecten bent u bij D&S aan het juiste adres!

Onderhoud

Het onderhouden van vastgoed is erg belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit van het gebouw; zo bespaart u op lange termijn op de kosten voor renovatie of verbouwing van uw pand. Wij beschikken over de juiste middelen en kennis om dit zo efficiënt mogelijk voor u uit te voeren.

Onderhoudscontracten

Wij hebben een groot aantal onderhoudscontracten met verschillende opdrachtgevers, waaronder:

  • Kantoren
  • Winkels
  • Scholen
  • Stadsdelen

Deze contracten variëren van eenvoudige tariefafspraken tot meerjarige onderhoudscontracten waarbij zowel tarieven, planningen als ook vaste aanneemsommen opgenomen zijn.

Renovatie

Renovatie of restauratie van alle typen vastgoed is ons specialisme. Met een oog op het mileu en binnen uw budget. 
Of het nou gaat om vervanging van kozijnen, voegwerk, dak (goot)werkzaamheden of schilderwerk, wij ontzorgen u. Door vooraf duidelijke plannen met u te maken komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Contact

Bent u benieuwd hoe D&S u kan helpen bij uw volgende renovatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het beheer van uw vastgoed? Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, vrij. 06.30-16.00 uur). Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Wij verzorgen voor al onze vaste klanten ook een storingsdienst. Deze lijn is dag en nacht bereikbaar, ook buiten de vakantieperiodes. Via deze storingsdienst worden uw spoedeisende bouwkundige en installatiewerkzaamheden uitgevoerd, geregeld of gecoördineerd. 
Een aantal van onze specialisten heeft de reparatiemethodiek Repair Care op niveau 2 afgerond. Wij kunnen kleine reparaties uitvoeren met 2 componentenpasta. Voor grotere reparaties gebruiken wij houtdelen in combinatie met de reparatiepasta. 
Procedures lijken steeds langer en langer te duren. Wij verkorten bouwprocessen door al onze medewerkers deelgenoot te maken van zowel de voorbereidings- als de realisatiefase. 
Wij zijn bekend met situaties waarbij bestaande gebouwen tijdens renovatie in gebruik dienen te blijven. Zowel de leidinggevenden als de medewerkers op de vloer zijn gewend hiermee om te gaan. Of het nou gaat om klein of groot onderhoud, verbouwing, restauratie of renovatie; de gebruikers worden altijd gerespecteerd!

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur