Duurzaam bouwen

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Duurzaam bouwen

Duurzaam en energiezuinig verbouwen staat bij D&S hoog in het vaandel. Wij hebben veel ervaring opgedaan met betrekking tot het ontwerpen, het verbouwen en het gebruiken van duurzaam verbouwde woningen.

D&S en duurzaam

Een betere wereld begint bij jezelf. Daarom heeft D&S een CO2 Footprint gemaakt van haar eigen organisatie. Wij hebben ons bedrijfspand voorzien van een luchtwarmtepomp. Hiermee heeft onze huisvesting geen gasaansluiting meer, is het energie-neutraal en krijgt het pand daarmee een energielabel A++++! Dit is rond april 2016 uitgevoerd.

Duurzame energie

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu. Door onze bouwmaterialen en bouwtechnieken zo groen mogelijk te houden en innovatief te werk te gaan dragen wij bij aan het terugdringen van fossiele brandstoffen én aan een vollere portemonnee. Want door uw pand energieneutraal te maken bespaart u op lange termijn 45% aan energiekosten!

Elektrisch rijden is schoon rijden!

Wij hebben het beleid m.b.t mobiliteit gericht op het terugdringen van het gebruik van auto's en vervuilende brandstoffen.

Axxel in 2011 een mobiliteitsscan heeft gemaakt van onze organisatie? Daar is een Mobiliteitslabel C uit naar voren gekomen. Omdat er in 2013 electrische auto's zijn besteld (een oplaadpaal hadden wij al) is inmiddels in mei 2013 het Mobiliteitslabel A verkregen.
De ‘Lean and Green Award’ wordt uitgereikt aan bedrijven die een plan uitvoeren voor het terugdringen van hun CO2-uitstoot. Het grootste deel van de CO2-uitstoot van dienstverlenende bedrijven wordt veroorzaakt door vervoers- en transportmiddelen. D&S heeft zich tot doel gesteld om die uitstoot met zo’n 35% te verminderen. Dit doel is inmiddels gehaald en de ‘Lean and Green Star’ is binnen bereik! Zie www.lean-green.nl
Op donderdag 2 december hebben zo'n 55 relaties de weersomstandigeheden getrotseerd en ter plaatse kennis genomen van de verbouwing van het woonhuis in Castricum. Bekijk presentatie werkbezoek Castricum
Bent u benieuwd over de duurzame mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij bespreken dit graag met u. Vul ons contactformulier in, of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do,06.30-17.00, vrij. 06.30-16.00 uur).

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur