Personeel

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

 

Ons personeel

50 mensen met dezelfde doelen: duidelijk communiceren, onze opdrachtgevers ontzorgen en overlast voorkomen. Door goed voor ons personeel te zorgen is een dienstverband van 25+ jaar geen uitzondering bij D&S.

Altijd één contactpersoon

Onze organisatie hebben wij eenvoudig gestructureerd. Hierdoor heeft u als klant altijd één contactpersoon die ervoor zorgt dat de voorbereiding, uitvoering, administratieve begeleiding en nazorg van uw project van een leien dakje gaat.

 

 

Scholing

Wij vinden het belangrijk dat ons personeel goed geschoold is. Naast de basiskennis voor de bijbehorende functie bieden wij onze medewerkers cursussen op o.a. het gebied van veiligheid, bouwkunde, regelgeving, bouwbesluit en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Werken bij D&S

Wij staan altijd open voor enthousiaste mensen om ons team te versterken. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren op de openstaande vacatures. 

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur