Eigen ontwikkeling

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Eigen Ontwikkeling

Naast veel verschillende projecten doen wij als D&S ook aan eigen ontwikkeling.  Onlangs hebben wij een rijksmonument aangekocht, wat wordt ontwikkeld tot 2 appartementen en een winkel/bedrijfsruimte. Momenteel wordt de aanvraag van de omgevingsvergunning voorbereid.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit project? Heeft u interesse in het huren van dit pand? Vul ons contactformulier in of bel ons: 020 - 496 33 21 (ma-do, 06.30-17.30, vrijdag 06.30-16.00 uur)

Duurzame restauratie

Restauratie en her-ontwikkelingswerkzaamheden voeren wij zo veel als mogelijk duurzaam en circulair uit. Bij rijksmonumenten is het maken van een bouwhistorisch onderzoek verplicht, maar het levert interessante informatie op over de historie van het pand. Daar kan een eigenaar bij zijn plannen rekening mee houden  en aan de hand daarvan de bouwmethode op baseren.

Onlangs hebben wij een pand gekocht in Alkmaar, een rijksmonument uit de 16e eeuw en we gaan dit geheel zelf her-ontwikkelen. De restauratie zal geheel duurzaam en circulair worden gerealiseerd. Op de begane grond wordt in januari 2019 een nieuwe winkel gebouwd van 75 m2 en op de overige verdiepingen komen twee appartementen. Op de 1e verdieping een appartement van 65 m2 met een eigen tuin en op de 2e verdieping een appartement van  65 m2, met een eigen dakterras. 
Onlangs is er een bouwhistorisch onderzoek uitgevoerd naar het pand; dit is verplicht bij de restauratie van een rijksmonument. Bekijk hier het bouwhistorisch rapport. 
Tevens zullen we werken met de modernste bouwmethode. Het geheel is in BIM (3D digitaal) getekend en wij zullen het werk zo veel als mogelijk volgens de principes van de ‘circulaire economie’ (zo veel mogelijk hergebruikte materialen ) en ‘duurzaam’ realiseren. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan het zo optimaal thermisch isoleren, het zelf opwekken van stroom, verwarmen d.m.v. gebruik maken van aardwarmte etc..

 

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur