Afstudeergroep HvA

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Ook dit jaar heeft D&S weer een groep afstuderende HTS-ers gesponsord en met bouwkundige adviezen geholpen bij hun afstudeerproject.

Paul Voortman, Eefje Jonker en Anouk Huijs, studeerden in september 2005 af op het ontwerp van een multifunctioneel muziekhuis voor Apeldoorn. Het gehele project werd volledig uitgetekend en er werd een maquette van gemaakt. Na de uitgebreide presentatie van hun project, bleken deze drie studenten geslaagd!

Op 25 juni 2004 vond de presentatie plaats van de afstudeergroep E van de Hogeschool van Amsterdam Instituut Bouwkunde en Civiele Techniek.

De 7 afstuderende, die hun groep Eworks noemden, presenteerden hun plan met bijbehorende maquette van een gebouw dat ooit aan de Witbautstraat neergezet gaat worden.

Nadat elke student zijn/haar deel van de presentatie had gegeven, stelden verschillende docenten kritische vragen over onder andere de bouwkosten, de constructies, de bouwfysica, het ontwerp, materiaalkeuzes, de planning, de brandveiligheid en het algemene onderhoud.

Deze afstudeergroep werd, met genoegen, mede gesponsord door Derksen & Singerling B.V. De gehele afstudeergroep bleek na afloop geslaagd te zijn!

Over D&S

Derksen & Singerling B.V. is een in 1979 opgericht professioneel bouwbedrijf, dat u een totaalpakket kan aanbieden in de ruimste zin van "bouwen".

     

Contact

Derksen & Singerling
Banterij 16
1046 AN AMSTERDAM
T : 020 - 496 33 21

Openingstijden

  • Maandag - Donderdag: 6:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 6:30 uur tot 16:00 uur